CleanLife No Rinse Shampoo Cap hiustenpesumyssy

SKU
NR-02000
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Todella kätevä No Rinse Shampoo Cap on kertakäyttöinen hiustenpesumyssy, joka mahdollistaa hiustenpesun ilman vettä.

Ihanteellinen kun hiusten pesu suihkussa ei ole mahdollista. Erinomainen myös matkoille, retkeilyyn ja sänkypotilaiden hiusten pesuun.

No Rinse Shampoo Cap pesumyssy mahdollistaa hiusten ja hiuspohjan täydellisen puhdistamisen ilman vesihuuhtelua. Pesumyssyyn on imeytetty vesi, shampoo ja jätettävä hoitoaine.

Miedosti hajustettu, ei sisällä alkoholia tai lateksia.

 

Kätevä kertakäyttöinen hiustenpesumyssy, joka mahdollistaa hiustenpesun esimerkiksi vuoteessa. Myssy sisältää miedosti hajustetun shampoon ja hoitoaineen.

No Rinse Shampoo Cap voidaan käyttää huoneenlämpöisenä, mutta avaamattoman pakkauksen voi myös lämmittää mikrossa tai vesihauteessa.

Edut:

  • Käyttövalmis hiustenpesumyssy esimerkiksi vuodepotilaiden hiusten pesuun
  • Puhdistaa ja hoitaa hiukset ilman vettä tai huuhtelua
  • Soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön
  • Pesumyssyy sisältää shampoon ja hoitoaineen
  • Ei jätä kerrostumia hiuspohjaan
  • Jättää hiukset raikkaiksi ja puhtaiksi
  • Soveltuu kaikille iho- ja hiustyypeille
  • Hellävarainen, pH-tasapainotettu, dermatologisesti testattu tuote
  • Miedosti hajustettu

 

Katso esittelyvideo

 

No Rinse Shampoo Cap pesumyssyä käytetään nimensä mukaisesti ilman huuhtelua, se soveltuu erinomaisesti retkeilyyn, vuodepotilaille ja tilanteisiin, joissa veden käyttö on hankalaa tai mahdotonta. No Rinse pesumyssy poistaa tehokkaasti lian ja rasvan hiuksista ja hiuspohjasta aikaansaaden raikkaan tuoksuiset ja puhtaat hiukset.

 

No Rinse shampoo on kehitetty Yhdysvalloissa jo vuonna 1948 ja on nykyään käytössä lukuisissa sairaaloissa, vanhainkodeissa sekä esimerkiksi Nasan avaruuslennoilla. Suomessa No Rinse shampoo on ollut käytössä lukuisissa kunnallisissa sairaaloissa jo vuodesta 2004 alkaen. No Rinse shampoolla kostutetulla pyyhkeellä voidaan myös tehokkaasti puhdistaa koko vartalo - kätevästi ilman vesihuuhtelua. No Rinse shampoo ei kuivata ihoa, vaan aikaansaa silkinpehmän ja raikkaan tuoksuisen ihon.

 

Valmistusmaa USA.

Lisätietoja
Nimi No Rinse Shampoo Cap hiustenpesumyssy
Käyttöohje

Lämmitä halutessasi avaamaton pakkaus vesihauteessa tai mikrossa (mikrossa noin 500W 15 sekunnin ajan, raota pakkaus ennen mikrolla lämmitystä). Tarkista tällöin myssyn lämpötila ennen käyttöä.

Avaa paketti ja aseta pesumyssy päähän siten, että kaikki hiukset peittyvät. Hiero hiuksia pari minuuttia, kunnes hiukset ovat märät. Riisu myssy ja kuivaa pyhkeellä tai anna kuivua itsestään.

Myssy hävitetään sekajätteenä käytön jälkeen.

INCI

Deionized Water, Triethanolamine Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Isostearamidopropyl Morpholine Lactate, Fragrance, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Citric Acid

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CleanLife No Rinse Shampoo Cap hiustenpesumyssy
Your Rating