Byotea

Pink Titanium vahapatruuna

  • Koko: 100 mL

Kosteuttava, pehmittävä ja ihon kimmoisuutta parantava lämminvaha karvanpoistoihin myös hyvin herkälle ihotyypille. Erittäin helposti levittyvä, miellyttävä käyttöinen ja korkealaatuinen koostumus.


Täydellinen lyhyelle ja vaikealle karvalle. Soveltuu koko vartalon karvanpoistoihin.

Ammattikäyttöön kehitetty rasvaliukoinen lämminvaha. Helppokäyttöinen koostumus on armoton karvoille, poistaa tehokkaasti myös lyhyet ja vaikeat karvat.

Edut:

  • Poistaa tehokkaasti vaikeatkin ihokarvat
  • Pitää ihon sileänä pitkään
  • Hellävarainen iholle

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Aseta vahapatruuna sille tarkoitettuun lämmittimeen. Anna vahan sulaa ja ylläpidä lämpötila tasaisena.

Levitä vaha halutulle ihoalueelle vahapatruunan rullaa apuna käyttäen karvankasvun suuntaisesti. Aseta vahalappu alueen päälle ja paina kädellä kunnes vahalappu kiinnittyy ihoon täysin. Repäise lappu viistosti ylöspäin vastakarvaan. Voit käyttää samaa lappua useamman kerran.

Käytä Byotea epilaatioöljyä poistamaan mahdolliset vahajäämät iholta.

Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa.

Glyceryl Rosinate, Paraffinium Liquidium (Mineral Oil), Cera Alba (Beeswax), Hydrogenated Microcrystalline Wax, Titanium Dioxide, CI 26100 (D&C Red 17).

Lähettäjä:

Vastaanottaja: