Byotea

Beauty Must Have Face Care Kit pakkaus

  • Koko: 3 x 75 mL

Clean - Scrub - Hydrate. Upea lahjapakkaus, joka sisältää Byotea Micellar Water 75mL + Face Peeling 75mL + Moisturizing Mask 75 mL.


Micellar Water on hellävarainen misellivesi kasvojen ja silmänympärysten pesuun. Face Peeling on hienojakoisella mineraalipuuterilla ja sorbitolilla vahvistettu kevyesti rakeinen kasvokuorinta, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon iholta. Moisturizing Mask on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu kosteuttava kasvonaamio, joka ravitsee, uudistaa ja stimuloi ihon omia toimintoja.


Erinomainen pakkaus lahjaksi tai matkalle mukaan. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.


 

Upea Byotea Beauty Must Have Face Care Kit sisältää seuraavat tuotteet:

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Micellar Water:

Lisää miselliä vanulapulle ja hiero hellävaraisesti pyörivin liikkein kasvoille ja silmänympäryksille.

 

Face Peeling:

Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle, hiero keskittyen erityisesti kavojen T-alueelle (leuka, nenä, otsa). Huuhtele pois vedellä tai pyyhi pois lämpimällä ja kostealla pyyhkeellä. Käytä 1-2 krt/viikko.

 

Moisturizing Mask:

Levitä riittävä kerros puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa n. 10 minuuttia kunnes kuivunut. Poista imeytymätön naamio lämpimällä vedellä kostutetulla vanulla tai kasvopaperilla.

Käytä 2-3 kertaa viikossa ja aina tarvittaessa.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita