Naturalmente Blond Solar Color Plant Flower kasviväri 700 g

SKU
NA-CP0004
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Väri: Golden Blonde, kultainen vaalea. Suositellaan tummuusasteille 6-8.

Hellävarainen kasviväri hiusten kestovärjäykseen. Color Plant Flower kasvi- ja hedelmäväri on 14 eri luomuyrtin ja -kasvin sekoitus, joka saa aikaan luonnollisen, hellävaraisen ja hoitavan kestovärjäyksen.

Soveltuu myös raskaana oleville sekä alle 16 vuotiaille. Käytetään yhdessä Color Plant Flower Activate aktivaattorin sekä Color Plant Flower Spray suihkeen kanssa.

Upea luonnollinen kasviväri kestäviin ja hellävaraisiin kestovärjäyksiin. Color Plant Flower on kestoväri, kasvivärinä se kuluu kuitenkin tasaisemmin hiuksista kuin kemiallinen kestoväri.

Color Plant Flower kasviväri on suunniteltu erityisesti asiakkaille, jotka haluavat värjäyspalvelun, joka kunnioittaa ihoa ja hiuksia.


Ominaisuudet:

  • Hellävarainen ja luonnollinen vaihtoehto värjäyksiin
  • Sisältää vain kasviainesosia ja mineraaleja
  • Soveltuu myös raskaana oleville ja alle 16 vuotiaille
  • Kestävä ja luonnollinen lopputulos
  • Jättää hiukset pehmeiksi ja vahvoiksi
  • Huom: Sisältää hennaa


Kasviväri vaatii toimiakseen Color Plant Flower Activate aktivaattorin sekä Color Plant Flower Spray suihkeen.

Kasvivärit eroavat perinteisistä kemiallisista väreistä siten, että niissä ei ole omaa pohjasävyä, vaan lopputulos riippuu hiusten luonnollisista ominaisuuksista. Mikäli saavutettu harmaanpeitto ei riitä tarpeisiisi, tai haluat muuttaa hiusten väriä, voit toistaa värjäyksen uudelleen. Kasvivärien ominaisuuksista johtuen suosittelemme kokeilemaan väriä testisuortuvalle ennen ensimmäistä käyttökertaa.

 

Sisältää vain luomukasveja 98% ja mineraaleja 2%. Color Plant Flower koostuu 2-prosenttisesti puhtaista mineraaleista sekä 98-prosenttisesti kasveista ja kukista.


Katso esimerkkivideo kasvivärjäyksestä: Color Plant Flower

 

SORRY NO PETROL! Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Blond Solar Color Plant Flower kasviväri
Käyttöohje

Lataa käyttöohjeet:

Naturalmente Color Plant Flower Kasvivärit

Katso esimerkkivideo kasvivärjäyksestä: Color Plant Flower

INCI

Cassia Obovata Leaf Powder, Matricaria Recutita Flower Powder, Rheum Officinale Root Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder, Althea Officinalis Root Powder,, Meducago Sativa Herb Powder.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Blond Solar Color Plant Flower kasviväri 700 g
Your Rating