Cuccio Namaste Dreams Sleep Ritual Duo Kit Unimaski + Aura Mist

SKU
CSMK1005
Ei varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

A bedtime calming ritual - nukkumaanmenoa rauhoittava aromaterapeuttinen rituaali. Rauhoittaa aistit ja edistää nukahtamista sekä rauhallista, syvää unta.

Yohahhh! Aura Mist on aisteja rauhoittavaa laventelia ja salviaa sisältävä aromaterapeuttinen suihke. Lavender Tie Dye Sleep Eye Mask on laventelia sisältävä, erittäin pehmeä ja mukava unimaski. Täydellinen duo-rituaali helppoon nukahtamiseen sekä syviin ruususen uniin.

Namaste Dreams Sleep Ritual Duo Kit sisältää ylellisen unimaskin sekä Aura Mist aromaterapiasuihkeen 135 mL.

Suihkuta Yogahhh! Aura Mist suihketta ennen nukkumaanmenoa. Tämä rauhoittaa aistit, valmistaen mielen helpompaan nukahtamiseen.

Laventelia ja salviaa sisältävä Aura Mist suihke auttaa valmistautumaan hyviin yöuniin ja auttaa sinua heräämään virkistyneenä, hyvin levänneenä ja valmiina uuteen päivään.

Ideaalinen myös rauhoittamaan aisteja joogan ja meditaation yhteydessä.

 

Laventelia sisältävä unimaski on todella pehmeä ja muhkea. Unimaskin laventelin rauhoittava tuoksu auttaa sinua nukahtamaan. Lähes huomaamattoman tuntuinen unimaski asetetaan paikoilleen silmien eteen ja kiinnitetään pään taakse ulottuvalla, joustavalla ja säädettävällä nauhalla.

Silkinpehmeä unimaski on täydellinen yöunia takaamaan, hemmotteluun tai matkustaessa.

Lisätietoja
Nimi Namaste Dreams Sleep Ritual Duo Kit Unimaski + Aura Mist
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cuccio Namaste Dreams Sleep Ritual Duo Kit Unimaski + Aura Mist
Your Rating